У мережі з'явився скріншот, який повеселив українців. Виявилося, якщо в Google вписати фрази "Президент України 3466 року" або "Президент України 9999 року", пошукова система буде видавати чинного главу держави Володимира Зеленського.

Але найцікавіше, що пошуковик накидає українському лідерові настільки великий вік, що здається ніби він буде жити і правити країною вічно. Скріншотом поділився Telegram-канал "Ґєї".

"Якщо так пише в гуглі, то це означає, що нас дійсно в майбутньому чекає високотехнологічна ера, світ кібертроніки, і лисина Кошового замість потухлого сонця", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Знай.uа" підтверджує, що в Google дійсно з'являється такий запит і як доказ публікує власний скріншот з результатами "пошуку".

Нагадаємо, "Pornhub, а не Радбез ООН: звернення Порошенка до Зеленського рознесли в "пух і прах".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Олена Зеленська зайняла місце Марини Порошенко: указ президента.

Також портал "Знай.uа" писав, що Порошенко відхопив більше ста тисяч гектарів української землі.