З'явилася інформація, що лікарня "Феофанія" стане доступною для усіх громадян України. Таке розпорядження дав український президент Володимир Зеленський. У своєму указі "слуга народу" дав доручення Кабінету міністрів та Державному управлінню справами.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті Президента України.

Володимир Зеленський, фото: ICTV
Володимир Зеленський, фото: ICTV

Відомо, що відомства, повинні за три місяці забезпечити доступність для українців "сучасних методів діагностики і лікування, високоспеціалізованої медичної допомоги, які надаються клінічною лікарнею "Феофанія".

черга в лікарні, фото: Сьогодні
черга в лікарні, фото: Сьогодні

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Варто розповісти нашим читачам, що лікарня "Феофанія" - медична установа, якою керує Держуправління справами. Там відбувається оперативне, стаціонарне, лікувально-консультативний лікарське обслуговування відповідальних державних службовців України, працівників дипломатичного корпусу понад 130 іноземних держав та відповідальних міжнародних організацій.

Нагадаємо, помічники нардепів отримали в грудні 2019 зарплати понад 100 тисяч грн: документ.

Як повідомляв Знай.uа під стінами Ради натовп напав на слугу народу "Юзика": "Обманщик, ганьба", відео.

Знай.uа писав, гнів Зеленського обрушився на Кабмін через зарплати, українці бурхливо відреагували: "Соромно за цю владу".