Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук простими словами хотів пояснити президенту про курс долара і не тільки. На YouTube-каналі "Як обдурити президента" з'явився третій аудіозапис прем'єра з закритої наради.

"Було таємним - стало явним. Історія як Олексій Гончарук, Оксана Маркарова, Яків Смолій, Катерина Рожкова, Олександра Бетлій, Дмитро Сологуб і Тимофій Милованов збиралися на нараду до "тупого президента" Зеленського", - сказано в повідомленні під роликом.

На записі чутно обговорення питань і того, як представити, що відбувається президентові України Володимиру Зеленському.

Володимир Зеленський і Олексій Гончарук
Володимир Зеленський і Олексій Гончарук

"Льоша, в наступному році, якщо приватизація включається нормально, і, умовно кажучи, у нас така ситуація, коли люди починають впроваджувати ресурси, щоб щось будувати…Ну, коротше, зрозуміло. Насправді коли були останній раз ми всі ці фактори назвали. І газ – населенню добре, і зарплати", - відзначає Рожкова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гончарук зазначає на це, що президенту потрібно це якось представити історіями.

"Дивіться, Володимир Олександрович. Ось це сталося з ось цим от це сталося з валютою. Йому потрібно розповісти історії. У нього в голові коли з'явиться виразна картинка… Йому треба сказати: дивись, Вова, те що зараз курс менше означає, що олів'є в наступному році на наступному новорічному столі не буде дорожче, ніж у цьому", - пояснив Гончарук.

Нагадаємо, Гончарук на таємній нараді обговорював, як обдурити Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, українці почули другу "плівку Гончарука" і заніміли.

Також Знай. ua писав, що Гончарука викинуть після образи президента.