Відома російська телеведуча Альона Водонаєва наробила шуму в мережі. Так, Олена вирішила прокоментувати проблему демографічної ситуації в Російській Федерації, яку пітается вирішити уряд на чолі з Володимиром Путіним.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Водонаєвої в мережі Instagram.

Публікація Альони Водонаєвої, Instagram
Публікація Альони Водонаєвої, Instagram

Варто нагадати нашим читачам, що президент Росії Володимир Путін під час послання Федеральним зборам виступив з пропозицією виплачувати маткапитал при народженні вже першого дитини.

У ході свого виступу президент заявив, що при народженні третьої дитини держава гасить за сімома 450 тисяч рублів іпотечного кредиту, а сім'я з трьома дітьми зможе вкласти при підтримці держави у вирішення житлової проблеми понад мільйон рублів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Володимир Путін, фото: Reuters
Володимир Путін, фото: Reuters

Світська левиця висловила впевненість у тому, що проблема не в розмірі материнського капіталу, а в рівні життя сімей у країні. У своїй черговій публікації Водонаєва висловила свою точку зору на цей рахунок. На думку знаменитості, тепер знаходяться за межею бідності сім'ї почнуть народжувати дітей для отримання державних грошей.

"Цей мільйон з невеликим ризикує стати фатальним для майбутніх поколінь, якщо зневірені від злиднів росіяни або бидло, якому вічно не вистачає на пляшку горілки, почнуть народжувати заради цього мільйона", - заявила Водонаєва.

Нагадаємо, уряд РФ у повному складі йде у відставку: що Путін зробить з Медведєвим і хто займе його місце.

Як повідомляв Знай.uа промова Путіна зірвала рожеві окуляри у росіян: "Значить будуть душити".

Знай.uа писав, щорічне Федеральне збори в Росії, пряма трансляція виправдань Путіна: відео.