Голова парламентської фракції “Слуга Народу” Давид Арахамія повідомив про те, що появу заприсів таємної наради прем’єр-міністра Олексія Гончарука з членами уряду потрібно розслідувати, інформує ZN.UA.

Як повідомляється, Арахамія вважає, що поява плівок Гончарука може бути небезпечною для країни, оскільки в кімнаті, у якій робились записи, також часто обговорюється інформація, яка може становити державну таємницю.

Арахамія, фото з вільних джерел
Арахамія, фото з вільних джерел

“Якщо це сталось в кабінеті нарад прем’єра і там хтось може записувати, то це дуже небезпечно. Ми ж не знаємо, хто записує — приватна компанія чи якісь спецслужби. Ніхто про це не знає та не говорить. Це дуже небезпечно, оскільки в цьому кабінеті для нарад багато разів обговорювались питання, що стосуються національної безпеки та становлять державну таємницю”. Давид Арахамія

За словами Арахамії, саме тому питання появи записів потрібно підіймати та розслідувати.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадуємо, що політичний експерт Андрій Пальчевський дуже різко висловив свою думку щодо плівок Гончарука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Романенко показав, як історія з Гончаруком та Зеленським повторює помилку Порошенка: "Пояснити косяки".

Також "Знай.ua" писав, що Гончарук відповів на скандальні записи: "...то я повний профан".