Українців поступово підводять до думки, що гіршого прем'єра, як Гончарук, вже бути не може. А на його місце ″підсовують″ Арсена Авакова, який є символом попередньої влади.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір″.

Блогер нагадав, що Гончарук анонсував скорочення соціальних виплат, оскільки бюджет не наповнюється. Це, зрозуміло, викликало негативну реакцію в українців. За словами Лесєва, всі ці події довели ситуацію в країні до того, що ″у нас вже всерйоз розглядають, чи не замінити Гончарука на Авакова″.

Блогер переконаний, що влада запускає нам таку думку, щоб ми до неї наразі звикали, ″а ще трохи, і нам вже повернення Яценюка здасться не таким великим злом″.

Лесєв зазначає, що це така технологія помилкового цілеспрямування, коли ставлять перед вибором з двох крайностей.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

″Нас ставлять перед двома крайностями. Наприклад, чи хочете ви завести в домі гримучу змію? Ось яка у вас буде перша реакція? Так нахрена мені в домі гримуча змія? Я взагалі городник - помідори, огірки вирощую. А вам тоді в город заводять козла. На самокаті. І він за кілька місяців город перетворює на те ж, на що Гончарук перетворив Україну. І ось вам знову пропонують гримучу змію. І додають - заведете змію, приберемо козла з городу″.

Блогер показав, як поступово нова влада просуває Авакова у крісло прем'єра.

″Спочатку ″зелені″ залишили Авакова під дебільним приводом: Петро Порошенко готує військовий переворот на грудень. Ви ж пам'ятаєте цей дебільний злив від Богуцької. Потім вони нам влаштували театральну постановку з розведенням військ на Донбасі. Мені майже 42 роки і я не лох. Весь Кабмін напхали порохоботами, не посадили жодного чиновника минулої епохи, навіть Пашинський вже на свободі. А тепер у нас всерйоз обговорюється прем'єрство Авакова″.

Нагадаємо, Ігор Лесєв показав, як Гончарук повторює помилки Гройсмана

Як повідомляв портал Знай.ua, Лесєв жорстко пройшовся по прем'єру Гончаруку

Також Знай.ua писав, Ігор Лесєв показав українцям наслідки земельного закону