Відомий український політолог Юрій Романенко заявив, що президент України Володимир Зеленський повинен звільнити усіх, хто зараз при владі в уряді, адже саме вони й тягнуть державу на дно. Відповідний допис він опублікував на власному Telegram-каналі.

За його словами, лідер держави зробив одну велику помилку, коли не звільнив тих, хто працював при Порошенку.

"З огляду на те, що всі "миші" - реформатори працювали при Порошенко, то це ще один доказ кадрової помилки Зеленського, який довірив уряд людям, які загнали економіку в повну жопу. Так що Зеленському саме час виправити помилку і звільнити все це шобло, яка показувало свою повну некомпетентність", - написав Романенко.

Володимир Зеленський, фото: ICTV
Володимир Зеленський, фото: ICTV

Також він додав, що якщо президент не піде на такий крок, то і надалі залишиться "лохом", яким його й вважають некомпетентні попередники.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Зеленський не засвоїв ключову помилку всіх "попередники" - недобитий ворог завжди повертається і добиває тебе. Так що тут, пан президент, або ви почнете чистити авгієві стайні, або вас далі будуть розводити як лоха красивими графіками і "індексом олів'є". А якщо вас розводять як лоха, то це що виходить? Президент України - лох?", - підсумував політолог.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, Романенко "остудив" силу народу на прикладі боксерської груші.

Як повідомляв Знай.uа Романенко назвав найнебезпечніші помилки Зеленського: "Став заручником гри".

Знай.uа писав, Романенко показав дивну тенденцію Зеленського, від якої волосся дибки.