На днях у Рахунковій палаті США заявили, що адміністрація президента Америки Дональда Трампа порушила закон. А сталося це через те, що вони відклали "з політичних міркувань" схвалену Конгресом військову допомогу для України, яка була передбачена ще минулого літа.

Про це йдеться у звіті палати, який нещодавно оприлюднили у мережі.

Відтак, як відзначається, лідер Білого дому не надав Україні кошти, а навпаки затримав. Зробив це Трамп для того, аби виграти час та вплинути на президента України Володимира Зеленського задля початку розслідування проти свого політичного опонента Джо Байдена і його сина в державі.

Володимир Зеленський і Дональд Трамп, 5 канал
Володимир Зеленський і Дональд Трамп, 5 канал

За інформацією, яку подали у звіті, у США затримали близько 214 млн доларів, які були виділені Конгресом Міністерству оборони для надання допомоги Україні. Наразі такий вчинок у Рахунковій палаті розглядають, як порушення закону.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що комітет з питань розвідки Палати представників США отримав від американського бізнесмена українського походження Лева Парнаса нову порцію компромату на Трампа. Документи від пов'язаного з адвокатом лідера США Рудольфом Джуліані Парнаса тепер оприлюднені і будуть використовуватися в розслідуванні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Трамп в суєті можливого імпічменту зізнався Україні в ненависті.

Також портал "Знай.ua" писав, що Трамп розповів про справу для Зеленського в Білому домі.