Делегація найбільшого залізничного оператора Німеччини Deutsche Bahn зустрілася з прем'єр-міністром України.

У четвер, 16 січня, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук провів зустріч з представниками найбільшого залізничного оператора Німеччини - компанії Deutsche Bahn.

Про це прем'єр повідомив у своєму Telegram-каналі. Гончарук оприлюднив фото з керуючим директором з міжнародних ринків і консалтингу в DB Engineering & Consulting Андреасом Вегеріфом.

Фотографію прем'єр підписав коротко:

"Чекайте хороших новин незабаром".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Однак, якихось подробиць зустрічі глава уряду не розкрив.

Представники німецького концерну опрацьовують питання стратегічного партнерства з урядом України і ПАТ "Укрзалізниця".

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник директора Берлінського центру вивчення Східної Європи та екс-депутат Бундестагу Дмитро Стратієвський.

"Альянс з Deutsche Bahn - це цікаво для України, в першу чергу, технологіями та інвестиціями в оновлення інфраструктури. Безсумнівно, лідерам німецького ринку є чим поділитися з українськими колегами", - написав екс -депутат в соцмережі.

До слова, те,що Гончарук називає гарними новинами, може дуже не сподобатись одіозним братам Дубневичам - тіньовими монополістами залізничної галузі.

Нагадаємо, Рябошапка підписав подання НАБУ і САП на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа Ярослава Дубневича. Йдеться про справу про заволодіння Дубневичем понад 93 мільйонами гривень, що належали Укрзалізниці.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки заробляли на Укрзалізниці Дубневичі

Також Знай.ua писав, Гончарук хоче звільнити все керівництво "Укрзалізниці"