Цими днями прем'єр-міністр Олексій Гончарук зробив гучне звернення до українців. Відтак, він заявив, що Кабінет міністрів України змінить керівництво "Укрзалізниці", яке займається корупцією на підприємстві. Про таке він зізнався в ефірі телеканалу "1+1".

За його словами, в "Укрзалізниці" є одна проблема – це вкрай серйозна корупція, і аби її викорінити, потрібно починати з керівництва.

"Корупція в" Укрзалізниці ", на жаль, триває. Вона там абсолютно дика: крадуть майже на всьому, і краю цьому не видно. Ми будемо приймати з цього приводу кадрові рішення найближчим часом, оскільки продовжувати працювати так, як вони зараз працюють, неможливо", - заявив прем'єр-міністр.

потяг
потяг

Також він додав. Що підприємство є дуже неефективним та дуже збитковим.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Майже кожен день горять локомотиви. Окремі чиновники, диспетчери відправляють вагони не туди, де це найбільш потрібно, а туди, де їм вигідніше, де їм заплатили", - підсумував Гончарук

Нагадаємо, що таргани – це тільки квіточки: у вагоні Укрзалізниці виявили справжній грибний "клондайк"

Також Знай.uа писав, що в "Укрзалізниці" знайшли спосіб боротьби зі старими і брудними туалетами у вагонах: "Кульочки...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Укрзалізниця" стала перевозити "вусатих безбілетників", пасажири в люті: "У першому класі вони жирніші".