Блогер Сергій Лямець опублікував допис під заголовком "Коли президент не головний", в якому проаналізував ситуацію після оприлюднення плівок Гончарука. На його думку, після того, як всі українці змогли почути від прем'єр-міністра його ставлення до Зеленського та роботи уряду, стало очевидно, що президент не є головною людиною в країні.

Про це пише Pravda.

"Коли всенародно обраний президент не головний, країна може перестати існувати. Історія із записами Гончарука показала банальний факт – президент Зеленський зовсім не головний в Україні. Є ті, хто заборонили йому звільнити мерзотників, які домовилися обманювати і використовувати цілого президента цілої країни. Я не хочу знати, хто ті люди. Я хочу, щоб президент, за якого проголосували 73% жителів України, відчув свою владу і зробив те, що велить йому розум. А не те, що велять йому друзі/спонсори/посли/дружина/п'яний водій", - пише Лямець.

Володимир Зеленський і Олексій Гончарук
Володимир Зеленський і Олексій Гончарук

Сергій Лямець певний, що президент країни не може бути "тряпкою". Навпаки — йому необхідно проявити всю свою силу і не дозволити, щоб об нього витирали ноги кому заманеться.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Зеленський не має права бути ганчіркою. Пізно. Треба було не гратися у вибори. Почав – будь добрий. Бо добре, якщо мерзотники витерли ноги об громадянина Володимира Зеленського. Раптом, громадянину Володимиру Зеленському сподобалося. Ні, мерзотники витерли ноги об президента країни. У такій ситуації, яку б мелодію ні грало одне місце Володимира Зеленського, він зобов'язаний показати силу. Тому що він на роботі. Ось де треба показувати силу, а не у боротьбі зі свободою слова, як ганебний третьосортний диктатор", - пише Лямець.

Зеленський, фото Офіс президента
Зеленський, фото Офіс президента

Блогер навів доречне порівняння:

"Коли ватажок зграї не головний, скоро він втратить все. Коли батько в родині не головний, він перестає бути чоловіком. Коли директор фірми не головний, він скоро втратить посаду і візьме на себе провину за чужі помилки. Коли власник фірми не головний, рано чи пізно він втратить свій бізнес. Коли всенародно обраний президент не головний, країна може перестати існувати"

Нагадаємо, раніше плівки Гончарука вивели із себе Тимошенко, дісталося і Зеленському

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тимошенко заговорила про прем'єрство за Зеленського: лідерка "Батьківщини" назвала умову

Також "Знай.ua" писав, що Порошенко зробив заяву про плівки Гончарука: такого не очікував ні Зеленський, ні прем'єр