Журналіст, політичний експерт і бізнесмен Андрій Пальчевський відреагував на заяву прем'єр-міністра України Олексія Гончарука на звільнення.

Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Здійснилося, Альоша, наш кіндер-сюрприз нашої економіки, якої, як він сам зізнався, профан, написав заяву. У мене питання інше: під тиском громадської думки, а що, звільнити нашого міністра культури і спорту Бородянського, який мільйон собі виписав, слабо?", - запитує він.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Також він цікавиться, а що робити з Миловановым, який, за його запевненням, організував всі економічні поразки в Україні.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Якщо йде перший, давайте вже всі інші, особливо після того, як люди повідомляють про те, що платіжки за цей місяць, найтепліший в історії України, стали вище, хоча "обіцянки" звучали

Идите все!!!

идите все!!!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Vrijdag 17 januari 2020

Нагадаємо, Пальчевський розповів українцям цікаву деталь.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський емоційно відреагував на скандал з Гончаруком.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський дав поради Зеленському в розслідуванні падіння літака МАУ.