На просторах мережі розгорівся гучний скандал через вимовлених слів уже колишнього прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва про головне свято року. Відповідне відео розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter пропагандист Дмитро Смирнов.

Дмитро Медведєв

"Новий рік - така ж наволоч, як і старий. З тією тільки різницею, що старий був поганий, а новий завжди буває гірше": Дмитро Анатолійович напередодні", - підписав він.

Також слід звернути увагу, що опубліковані кадри були сприйняті громадянами Росії за допомогою їдких коментарів, про що говорить те, що відбувається під відео.

"Він знав, що буде відставка", "Сумнівів немає, він все знав", "передчуття його не обманули", "Діма, заміни йому таблетки в кальяні. Старі таблеты вже засмерділася", "Як то навіть не дуже приємно....", "шоу для лолов триває", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що президент РФ Володимир Путін призначив керівника ФНС Михайла Мішустіна на посаду прем'єр-міністра.

Як повідомляв портал Знай.ua, послання президента РФ Володимира Путіна не на жарт розлютило росіян.

Також портал Знай.ua писав, що наступником російського президента Володимира Путіна може стати губернатор Тульської області Олексій Дюмін.