Міністр юстиції України Денис Малюська підтримав скандального прем'єр-міністра України Олексія Гончарука та заявив, що він найкращий серед своїх попередників.

Відповідний допис він опублікував на власній Facebook-сторінці.

Зауважимо, що нещодавно у мережу злили секретні аудіозаписи, на яких Гончарук негативно говорив про Зеленського, стверджуючи, що він "недалекий та не розумний". Після цього, він написав заяву стосовно свого звільнення на ім'я президента.

Володимир Зеленський і Олексій Гончарук
Володимир Зеленський і Олексій Гончарук

Відтак, не обійшов цю ситуацію стороною і Малюська, який підтримав Гончарука, опублікувавши фотографію, де він сидить під столом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Навіть якщо буду помирати все одно рука дотягнеться підписати наказ про звільнення того, хто почне саботувати або працювати упівсили, очікуючи можливої зміни керівництва. І так, я підтримую Oleksiy Honcharuk, він - найкращий прем'єр у історії України", - підписав міністр знімок.

Скріншот допису

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явився аудіозапис наради у прем'єра Олексія Гончарука за курсом гривні, де він неоднозначно висловлюється про президента Володимира Зеленського.

Після чого сплив другий аудіозапис, в якому Гончарук скаржиться, що в Україні буде спад зростання економіки.

Слідом був опублікований третій аудіозапис розмови Гончарука та міністрів.