П'ятого президента України Петра Порошенка в черговий раз викликають на допит у Державне бюро розслідувань. Цього разу стосовно підписання "мінських домовленостей".

Відповідні повідомлення з'явилося на офіційному сайті відомства.

Зауважимо, що ще у грудні ДБР зареєструвало кримінальне провадження стосовно можливої державної зради колишнім главою держави Порошенком під час підписання Мінських угод.

Наразі ж лідера "Європейської солідарності" викликають в ролі свідка на два допити, які мають відбутися 21 і 24 січня. Також у бюро попередили, що "в разі неявки без поважних причин до свідка може бути застосовано привід".

Порошенко, фото з вільних джерел
Порошенко, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Нагадаємо, на днях стало відомо, що колишній президент 20 разів не приходив на допити до Державного бюро розслідувань.

"Петро Порошенко 3 рази з’явився на допити, 20 разів – не з’явився. Під час допитів він не сприяв слідчим у встановлені істини у справі", - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що наразі стосовно Порошенка триває досудове розслідування у 13 кримінальних провадженнях.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко 2 січня не прийшов на допит в ГБР.

Також портал Знай.ua писав, що колишній президент України Петро Порошенко на двох телеканалах у новорічну ніч привітав українців.