Президент України Володимир Зеленський потішився подарунком - пряником від маленьких українців. Про це український лідер повідомив у соцмережі Іnstagram.

"Отримав подарунок від діток з українського Нью-Йорка. Так і досі іменують прифронтове селище Новгородське на Донеччині. Цей пряник у формі України – доказ того, що місцеві дітлахи знають: наша країна цілісна, неподільна і єдина", - зазначив президент.

Скріншот, фото з <a href=

Щирість і безпосередність дітей завжди викликає добрі емоції і асоціації. Президент сфотографувався із пакуночком з листівкою і пряником, чим викликав неабиякий ажіотаж на своїй сторінці. Українці із задоволенням коментують, хтось залишає безліч питань стосовно війни і миру, Гончарука і Порошенка, а хтось радіє разом із Зеленським гарному подарунку від діток.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явився аудіозапис наради у прем'єра Олексія Гончарука за курсом гривні, де він неоднозначно висловлюється про президента Володимира Зеленського.

Після чого сплив другий аудіозапис, в якому Гончарук скаржиться, що в Україні буде спад зростання економіки.

Слідом був опублікований третій аудіозапис розмови Гончарука та міністрів.