Президент Російської Федерації Володимир Путін в черговий раз опинився в епіцентрі уваги. На цей раз російського президента загубили під час церемонії фотографування на берлінській конференції і шукали всі світові політики.

На опублікованих в мережі кадрах видно, як лідери держав вишикувалися для традиційної фотосесії, а потім забарилися і почали дивитися по сторонах у пошуках Путіна. Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Емманюель Макрон не могли зрозуміти, куди запропастився Путін.

Путін загубився, фото скріншот з відео

Через деякий час російського президента все ж таки вдалося відшукати. Він підійшов і приєднався до других політиків, ніби й не губився. Цікаво, що спочатку всі присутні розводили руками і ніяк не могли побачити Путіна, навіть вдивлялись у підлогу, мобуть думали, що присів, але зрештою ситуація розсмішила світових політиків, коли Путін знайшовся.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно Реджеп Тайіп Ердоган зробив заяву про те, що Туреччина відправляє до Лівії військовий контингент на допомогу уряду Фаіза Сараджа.