Народний депутат від фракції "Слуга народу" і голова Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Третьякова Галина Миколаївна 21 січня святкує свій день народження.

Вона народилася в с. Новокубанцы Цілиноградської області Казахської РСР (нині – Акмолинської області Казахстану зі столичним анклавом Нур-Султан). Переїхала з Казахстану до Харкова після закінчення школи і в Україні отримала вищу освіту за спеціальністю "інженер-механік авіаційних двигунів". Також вона отримала освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр з фінансів" і є здобувачем наукового ступеня кандидата економічних наук.

На українських позачергових парламентських виборах в липні 2019 р. Галина Третьякова балотувалася до парламенту за списками політичної сили "Слуга народу" (№54 в списку). У Верховній Раді IX скликання Галина Третьякова очолила комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Своє рішення балотуватися вона пояснювала так: "Я вважаю, що сьогодні більше користі принесу суспільству, якщо буду брати участь у реформі сфери соціального захисту населення".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вже як Голова Комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова 23 вересня 2019 р. зробила ще одну гучну заяву: про те, що зростання пенсій буде відбуватися швидше, ніж інфляція. За її словами, пенсія може зрости приблизно на 12–13% – за рахунок підвищення прожиткового мінімуму, швидкого зростання фонду зарплат із-за відтоку робітників за кордон і т. д.

У грудні 2019 року Третьякова потрапила у секс-скандал. Причиною стала її пікантна листування з чоловіком під час ранкової сесії Верховної Ради. Нардеп раділа майбутнього інтиму на новому матраці, поки депутати обговорювали питання Донбасу.

Журналістам вдалося зафіксувати, як депутат листувалася зі своїм чоловіком Сергієм Поповим, який розповів їй, що замовив новий матрац і його повинні скоро доставити. На що Третьякова відреагував дуже емоційно і пораділа, що сьогодні у неї буде інтим на новому матраці.

"Урааааааааа. Люблю тебе сильніше за матрац. Секс на новому матраці. Урааааа", – написала у відповідь "слуга народу".

Нагадаємо, день народження Олександра Усика, самі кумедні випадки з кумом Ломаченко.

Як повідомляв Знай. ua, після ДТП на день народження актрису засудили.

Також Знай. ua писав, що головний "папік" України святкує своє 60-річчя.