Президент України Володимир Зеленський щасливий у шлюбі з Оленою Зеленською з 6 вересня 2003 року. За цей час у пари з'явилося двоє дітей: дочка Олександра 15 липня 2004 року і син Кирило, який народився 21 січня 2013 року.

У вівторок, 21 січня 2020 року, сину Зеленського виповнюється 7 років. І про нього відомо зовсім небагато, адже батьки поважають право на приватне життя свого сина.

Так, старша дочка Олександра вже проявила себе публічно, коли в 2014 році знялася у фільмі "8 нових побачень" і в 2016 році брала участь у шоу "Розсміши коміка. Діти" і виграла 50 тисяч гривень. Тоді як Кирило тільки пішов в цьому навчальному році в 1 клас і лише іноді з'являється з батьками на публіці.

У вересні 2019 року Кирило пішов у перший клас в елітну Новопечерську школу, де в 9 класі навчається і його старша сестра Олександра.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Букварик, зошити, олівці. Начебто нічого не забули... Ой, яблуко! Наш син Кирило тепер першокласник. Сьогодні він вперше сяде за парту, побачить свою першу вчительку і однокласників. У наступні 12 років він дізнається, що таке дружба і, мабуть, розчарування. А ще - буде пустувати, поїде в перші подорожі без батьків, буде загартовувати характер і ставати відповідальним. Кирило не тільки буде засвоювати шкільну програму, але і вчитися жити в країні змін", - написала Олена Зеленська в Instagram 2 вересня.

При цьому Олена і Володимир категорично заборонили знімати сина і закривали камери журналістам.

У День захисту дітей 1 червня Володимир Зеленський опублікував зворушливе сімейне фото, на якому вперше президент публічно показав свого сина Кирила.

Володимир Зеленський з сім'єю, фото: Instagram
Володимир Зеленський з сім'єю, фото: Instagram

"Щоб краще розуміти дітей, треба іноді і самому ставати дитиною. Давайте залишимо нашим дітям країну, якої вони будуть пишатися!" - підписав знімок Зеленський.

Також у липні 2019 року Кирило з батьками відвідав зйомки "Ліги сміху" в Одесі. У мережі з'явилися фото від папараці.

Володимир Зеленський з сином Кирилом, фото: Instagram
Володимир Зеленський з сином Кирилом, фото: Instagram

Напередодні Володимира Зеленського помітили в магазині іграшок Planet Toys, де він вибирав подарунок своєму синові на 7-річчя. Консультант магазину опублікувала фото з главою держави в Instagram.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

В якості подарунка Володимир Зеленський вибрав конструктор серії Lego Mindstorms і забрав його у величезному пакеті. Відомо, що вартість іграшки в магазині становить 9 тисяч гривень.

Нагадаємо, день народження Олександра Усика, самі кумедні випадки з кумом Ломаченко.

Як повідомляв Знай. ua, після ДТП на день народження актрису засудили.

Також Знай. ua писав, що головний "папік" України святкує своє 60-річчя.