В українському парламенті помітили нардепів з дуже дорогими аксесуарами, які політики принесли на собі на засідання. Так, в об'єктив фотографів потрапили розкішні чоловічі годинники і жіночі сумочки відомих брендів, ціни на які варіюються від десятків прожиткових мінімумів до квартири в українській столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Відомо, що народний депутат від "Слуги народу" Роксолана Підласа прийшла в парламент з культовою сумкою Dolce&Gabbana Sicily, вартість якої становить близько 40 тисяч гривень. Фото 25-річної депутатки в кулуарах ВРУ опубліковано на Facebook-сторінці Анни Стешенко. Сумочку Sicily від Dolce&Gabbana Sicily в Києві можна купити за 1375 євро або трохи менше 40 тисяч гривень, що є середньою зарплатою нардепа на місяць.

Роксолана Підласа, скрін із соцмережі
Роксолана Підласа, скрін із соцмережі

Сумочка Роксолани Підласої, farfetch.com
Сумочка Роксолани Підласої, farfetch.com

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також у парламенті красувалася депутат від "Слуги народу" Ольга Коваль з сумочкою Furla з останньої колекції. Відповідне фото зробив Ян Доброносов, після чого воно "пішло" в мережу.

Ольга Коваль з сумочкою Furla, Facebook
Ольга Коваль з сумочкою Furla, Facebook

Сумочка Furla
Сумочка Furla

"Парад брендів в Раді триває. Знайомтеся, "Слуга народу", депутат Ольга Коваль. Під час виборів була формальним керівником штабу партії "Слуга народу" в Київській області. Донька екскерівника головного управління Київської обласної адміністрації, якого звинувачували у вимаганні та отриманні хабара в розмірі $25 тис. Сьогодні депутат прийшла в Раду з сумкою Furla з останньої колекції. Всього-то (за депутатським мірками) за $464, це третина середньої депутатської з.п. Правда, в перший день роботи нової Ради Коваль було помічено з рожевою Gucci за $2650. Ймовірно, "слуга" таки скромніше і ближче до людей стала", — пише Стешенко.

Григорій Суркіс з годинником Patek Philoppe, фото: УП
Григорій Суркіс з годинником Patek Philoppe, фото: УП

Ще на засіданні українського парламенту помітили на руці нардепа від фракції "Опозиційна платформа — За життя" Григорія Суркіса дорогий годинник класу "люкс" швейцарської компанії Patek Philippe. У магазинах пропонують придбати такий виріб за 18,9 тисяч доларів, тобто трохи більше 454 тисяч гривень. Варто зазначити, що годинник цієї марки вважаються одними з найдорожчих серійних годинників у світі.

Нагадаємо, Ляшко пообіцяв пляшку коньяку будь-кому: як отримати приз від екснардепа.

Як повідомляв Знай.uа депутат влаштував "салон краси" в Раді: борода і тату замінили кнопки голосування, відео.

Знай.uа писав, СБУ затримала Павловського, головного підозрюваного у справі Гандзюк.