Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков перешкоджає поїздці української делегації на засідання Парламентської асамблеї Ради Європи, де будуть розглядати порушення прав кримських татар. Про це у вівторок, 10 вересня, заявив глава делегації України в ПАРЄ Володимир Ар'єв, повідомляє Європейська правда.

Так, за словами Ар'єва, Разумков не підписує відрядження на засідання комітету ПАРЄ з питань рівності і недискримінації.

"Я вважаю, що це не просто помилка, а межує із злочинною недбалістю", - заявив глава делегації.

Розгляд цього питання в ПАРЄ заплановано на 2 жовтня, але комітет повинен затвердити проект доповіді 12 вересня. Комітет розглядатиме доповідь під назвою "Ситуація кримських татар" швейцарського доповідача Мануеля Торнаре.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

ПАРЕ
ПАРЕ

"Парламент не прийняв рішення припинити відносини з ПАРЄ, у нас діє стара делегація. Тому в будь-якому випадку ми повинні зробити все, щоб документ був винесений на затвердження асамблеї в тому вигляді, який врахує інтереси і України, і самих кримських татар", - сказав Ар'єв.

Нагадаємо, Кличко не прийшов на поліграф після скандального розслідування.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Разумков засвітив перед Зеленським дорогий годинники, 60 мінімалок.

Також "Знай.ua" писав, вірна слуга Порошенка пригрілась у Київської ОДА, і схоже надовго.