Лідер президентської партії "Слуга народу" та ймовірний спікер Верховної Ради дев'ятого скликання Дмитро Разумков заявив, що незабаром будуть ухвалювати рішення щодо кандидатів на ключові позиції у Кабміні та новому парламенті.

Про це Разумков заявив журналістам у п'ятницю, 23 липня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Будуть ухвалюватися фінальні остаточні рішення, але їх дуже багато, тому вони будуть ухвалюватися не по всім питанням", - заявив Разумков.

Окрім цього Разумков зазначив, що народні обранці готові виходити на роботу у вихідні, аби вирішити нагальні питання перед першим засіданням нової Верховної Ради дев'ятого скликання.

Зазначимо, що лідер "Слуги народу" Дмитро Разумков пообіцяв, що керівництво партії обов'язково реагуватиме на образи журналістів з боку своїх партійці. За словами Разумкова, висловлювання, які лунали від Бужанського і Дубінського, є неприпустими. Так само схожа поведінка є неприпустимою і щодо українських громадян, а не лише журналістів, наголосив Дмитро Разумков.

Нагадаємо, Зеленський позбавить депутатів недоторканності: через кілька днів відповідатимуть за все.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленському дорого обійдеться обмін полоненими: на що піде президент заради українських моряків.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.