Стало відомо, що лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко планує в середу, 22 січня, провести велику прес-конференцію. При цьому тему зустрічі з журналістами ще не анонсовано. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

Так, передбачається, що Тимошенко, яка нещодавно пішла в опозицію і розкритикувала президента Володимира Зеленського, буде знову обговорювати недавній скандал за участю прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

"Передбачувано готує продовження атаки на президента Зеленського і прем'єра Гончарука. Після останніх заяв ясно - миролюбний режим до команди Зеленського "ВИКЛ", - йдеться у повідомленні каналу.

скріншоти

Нагадаємо, Юлія Тимошенко заявила, що у Конституції України необхідно закріпити норму про традиційні сім'ї, в яких шлюби укладаються між чоловіками та жінками.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Тимошенко відреагувала на скандал із "плівками прем'єра". Політик упевнена, що Україна віддала владу і заодно свої життя в руки некомпетентних людей.

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Тимошенко спростувала можливість того, що вона втретє може очолити український уряд.