Президент України Володимир Зеленський привітав з Днем соборності України. Про це з’явилось відео у соцмережах президента.

Дорогі українці! Щоб бути сильними, треба стати єдиними. Щоб стати єдиними, треба бути сильними. З Днем соборності України!

Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 21 januari 2020

Зеленський вшанував загиблих, фото з сайту президента

Глава держави процитував слова з акта Злуки, який сповіщав про возз’єднання в єдину, незалежну державу та був урочисто проголошений діячами УНР та ЗУНР 22 січня 1919 року на Софійському майдані в Києві.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Здійснилися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України", - зазначив президент.

За його словами, в усіх куточках України це зустріли піднесено та захоплено: нарешті з’явився шанс для побудови соборної та самостійної країни.

"Цінності доброчесності та порядності. Вихованості й толерантності. Цінності свободи та демократії. Бажання економічного добробуту та процвітання. Бажання бути заможним. Цінності поваги до закону, приватної власності та поваги одне до одного. Я – українець. Тому що живу за законом", - сказав Зеленський.

Зеленський вшанував загиблих, фото з сайту президента

"Дорогі українці! Щоб бути сильними, треба стати єдиними. Щоб стати єдиними, треба бути сильними. З Днем соборності України!", - закінчив промову Зеленський.

Українці після святкового звернення президента пригадали всі його обіцянки у коментарях під відео: "Коли війська на позиції повернуться, бо ти ж казав шо якшо не припинять обстріли то військо повернеш на позиції, а так ти піз*абол", "Як ти, зе, разом з пуйлом, бєнєю, портновим згинеш - тоді і буде єдність!!!", "С тем как твой босс Коломойский грабит Украину и как твой профан в экономике Гончарук, который тебя считает лохом, ведут экономику. Украине будет ой как тяжело", "Добре що запис з самого ранку, це плюс.
І погано що президент втік у Давос... А потім до Ізраїлю поїде.
Погано що для президента неважливі важливі історичні події у житті країни. І все одно спочатку акторішка і потім на жаль теж акторішка...
Не президент".

Скріншот коментарів, фото Фейсбук

Скріншот коментарів, фото Фейсбук

Також українців привітала у Інстаграм перша леді Олена Зеленська.

"Соборна, неподільна, єдина. Незалежна та вільна. Моя рідна 💛💙", - патротично підписала фото з Карпат Олена.

Скріншот, фото з Інстаграм

Нагадаємо, що президента засікли за незвичним заняттям просто в авто: робив це, прямуючи до Путіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський зібрався створити спільну історію: "Давайте знайдемо..."

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, який напередодні потрапив у скандал, і вирішив його долю.