Бізнесмен і журналіст Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо зарплат чиновників. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Великий вечір" з Василем Головановим.

"Мене збентежило те, як здорово перевели скандал з зарплатами, які просто викликають у мене жах на тлі того, що люди не отримують гроші. вчителі, лікарі і так далі. Що в пошті все так чудово? Залишилося тільки виписати собі 900 тисяч доларів і потім пояснити, що ти высылаешь їх мамі. А Коболєв разом з Вітренко, які написали, що гідні отримає не багато, не мало – 30 млн доларів. Люди не розуміють прості, що таке 30 млн доларів, 300 млн доларів. Звідки проста баба Галя це зрозуміє? Проте вона чітко зрозуміє, що її зарплата або пенсія в тисячу, чи насправді в десять і навіть 50 тисяч менше цієї суми. І навіть те, що це сталося, і вони не були покарані і звільнені», – зазначив Пальчевський.

Він вважає, що у випадку, якщо б президент був суворим, то він би сказав:

"Так, два мільйони, а у в'язницю ви не хочете, просто в тюрму і посадив би. А він (президент України Володимир Зеленський, – ред.) ще вислухав і почав свою промову з того, що "спасибі, що ви прийшли". Тому що він людина, скажімо не готовий до прямої конфронтації з політикою".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський з гумором оцінив єврейські коріння Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський глянув на гривню, продаж землі і зробив сумні висновки.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський кинув вдалу підказку Зеленському.