У той час, поки вся країна відзначала День Незалежності України, начальник Офісу президента Володимира Зеленського Андрій Богдан перебував далеко від Батьківщини і на офіційних заходах в українській столиці був відсутній.

Відомо, що Богдан зазначав найважливіший державний свято на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе. Андрій Богдан відвідав святкову вечірку присвячену весіллі в місцевому ресторані L'Opera.

Читай Знай.uа в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На рахунок такого палкого вояжу Глави Офісу президента висловився відомий український бізнесмен та телеведучий Андрій Паьчевский. На своїй сторінці у Facebook він висловив своє здивування таким відпочинком Богдана та дуже строго попередив Зеленського про наслідки:

"Поки Україна скромно і зі смаком святкувала День Незалежності на чолі з президентом, керівник АП і всі його друзі разом з великим кагалом відзначали весілля в Сен-Тропе. Їх незалежність від народу була відмінно виконана спільним хороводом з українським прапором попереду. Хотілося б нагадати Зеленському, що більше знущань нової номеклатуры і нового олігархату народ не потерпить. Або Ви, Володимир Олександрович, їх, або ми всіх вас... зробимо ще раз"

незалежнисть их от нас..

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 26 augustus 2019

Нагадаємо, Сен-Тропе та оголені дівчата: як Андрій Богдан відсвяткував День Незалежності, - ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа Богдана на День Незалежності засікли в несподіваному місці: куди і чому виїхав помічник Зеленського.

Знай.uа писав, українці з гумором оцінили "вечірку" Богдана у Сен-Тропе: "Відвис якісно, чому не Мальдіви?".