Близько обіду 22 січня у Печерському районі Києва невідомі побили народного депутата. Інцидент стався за адресою вулиця Хрещатик 15/4. Нападники втекли на автомобілі Volkswagen і Mercedes.

У зв'язку із подією у місті запроваджено оперативний план "Перехоплення". Інцидент стався близько 12:55. Народному депутату завдали тілесні ушкодження у кафе на вулиці Хрещатик 15/4. За цією адресою розташовані різні заклади — у тому числі Chicken Kyiv, однак власник запевнив, що інцидент стався не у його закладі.

Поліція, фото: kiev.informator.ua
Поліція, фото: kiev.informator.ua

Повідомляється, що невідомі зникли на двох автомобілях сірого кольору — Volkswagen Multivan АТ 2581 ВТ і Mercedes АА 5869 ІІ. Патрульна поліція розшукує підозрюваних.

Нагадаємо, "Будемо робити вермішель": у мережу злили третю частину розмови Гончарука та міністрів

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дубинський показав несамовитий корпоратив у НБУ: зі с***птизом і розмахом

Також "Знай.ua" писав, чи гідні члени Кабміну високих зарплат: Катеринчук відповів однозначно