Зеленський на економічному форумі шукав спонсора для України - не ідеї, не інвесторів, не контактів, а того, хто дасть грошей і вирішуватиме все за нього.

Таку думку висловив лідер партії ″Національний корпус″ народний депутат Андрій Білецький, який жорстко розкритикував виступ президента Зеленського в Давосі.

Білецький висміяв слова Зеленського про те, що "Україна – недолюблена і недоінвестована" та іронічно зазначив, що Фрейд би плакав, якби слухав виступ президента України у Давосі.

Детальніше з думками Андрія Білецького можна ознайомитися в його Telegram-каналі

Політик зазначив, що така риторика про недоінвестованість притаманна проституткам, але аж ніяк не президенту багатомільйонної країни.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Риторика про недолюбленість та недоінвестованість доречна для певної категорії жінок, далеких як від ідей традиційних цінностей, так і від ідей фемінізму. Такі меседжі – норма в інстаграмі, але не на міжнародних форумах", - зазначив нардеп.

На думку Білецького, Зеленський сприймає Україну, як об'єкт "якому терміново потрібен "папік" та шукає, на кого перекласти відповідальність за свої рішення.

Політик підкреслює, що Україна не потребує сутенерів, натомість їй потрібен відповідальний лідер, здатний розплутати клубок проблем, який навис над країною.

"Президент усе ще багатомільйонної країни, на жаль, сприймає свою державу як об'єкт, якому терміново треба "папік". Він бігає між Росією і США в пошуках того, на кого б перекласти відповідальність за рішення. Але Україна потребує не сутенерів. Вона потребує лідерів. Які візьмуть відповідальність і будуть знати, що робити з клубком проблем, які лишили по собі такі самі вічні шукачі господаря, як і нинішній".

Нагадаємо, Білецький пояснив, як ″профан″ Гончарук загнав Зеленського у ″вилку″

Як повідомляв портал Знай.ua, Білецький розповів про своє ставлення до Дня Соборності України

Також Знай.ua писав, Андрій Білецький дав Зеленському пораду щодо Донбасу