У Росії губернатор Забайкальського краю Олександр Осипов неочікувано привітав молодь з Днем студента, який відзначають 25 січня по всій країні. Щоправда, зробив він це досить незвично та унікально, зачитавши реп просто у власному кабінеті.

Про це пишуть різноманітні іноземні ЗМІ

Як відзначається, російський 50-річний губернатор вирішив привітати молодь зі святом, однак, не придумавши нічого кращого, зачитав реп просто на камеру у власному кабінеті. Варто зауважити, що чиновник самостійно написав текст та відзняв ролик з одного дубля.

"С этой тусой поздравляю! // В пиджаке сам напрягаюсь. // Вы смотрите там, без бед! // Самых топовых побед!", - зачитав на камеру чиновник.

Судячи з усього, Осипов запозичив ідею з репером у президента Туркменістану Гурбангули Бердимухамедова, який регулярно розважає громадян подібними виступами.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

С Днём студента! Глава Забайкалья оригинально поздравил студентов региона. Пожалуй, как никто за всю историю края, а, может, и России! Смотрите сами: ⠀ #Забайкальскийкрай #нашеЗабайкалье #АлександрОсипов #губернатор #деньстудента

Geplaatst door Пресс-служба Губернатора Забайкальского Края op Vrijdag 24 januari 2020

Нагадаємо, українцю поставили складний діагноз в путінських катівнях, Денисова б'є на сполох.

Як повідомляв Знай.uа Сергій Шахов показав "чорне досьє" на Раду: 25 гвалтівників, куми, брати, свати.

Знай.uа писав, смілива дівчина з татуюванням тризуба в московському метро викликала шалену істерику в Twitter.