Президент США Дональд Трамп сильно здивувався, коли дізнався про те, що в Україні є великі поклади нафти, повідомляє Telegram-канал “Инсайдер UA”.

Як повідомляється про те, що Україна є лідером у Європі за розмірами покладів нафти, Трамп дізнався під час бесіди із своїми соратниками, записи якої були оприлюднені нещодавно в ході процедури імпічменту президента США, запитавши, чи є в Україні нафта.

“Тоді як виходить так, що, якщо в них так багато нафти, вони не мають грошей? Чому компанії не заходять? Занадто ризиковано?” - спитав Трамп. На це йому відповіли, що так — ризиковано.

“Правильні питання задає Трамп. Дуже правильні” - написав “Инсайдер UA” у відповідь на слова американського президента.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно американські журналісти опублікували аудіозапис, на якому президент Трамп вимагав звільнити посла США в Україні Марі Йовановіч.

Як повідомляв портал Знай.ua, в особняку американського президента Дональда Трампа – Мар-а-Лаго у Флориді відбулася новорічна вечірка.

Також портал Знай.ua писав про те, що перша леді США Меланія Трамп влаштувала традиційний різдвяний бал в Білому домі.