У США журналісти оприлюднили аудіозапис, на якому людина з схожим на президента США Дональда Трампа голосом вимагає звільнити посла в Україні Марі Йованович. Відповідний запис 25 січня оприлюднив телеканал ABC.

Американські ЗМІ впевнені, що в записаній розмові, крім Трампа, брали участь колишні бізнес-партнери персонального адвоката президента США Руді Джуліані - Лев Парнас і Ігор Фруман. Розмова відбулась ще навесні 2018 року в номері готелю Трампа.

На записі чутно, як Парнас і Фруман кажуть Трампу, що Йованович негативно про нього відзивається, після чого і пішла репліка, яку приписують президентові США.

Трамп, фото з вільних джерел
Трамп, фото з вільних джерел

Парнас, виконуючий в Україні доручення Джуліані, своїми словами спровокував спалах гніву глави Білого дому.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Вона, по суті, ходить і говорить всім, мовляв, почекайте, йому (президенту Трампу – ред.) буде оголошено імпічмент, тільки почекайте", - погрожував Парнас.

Джуліані, фото 112.ua
Джуліані, фото 112.ua

При цьому в Білому домі не заперечували інформацію ABC. Там зазначили, що президент має право звільняти членів власної адміністрації, які не підтримують його порядок денний.

Нагадаємо, що дочка Трампа засліпила красою всіх присутніх на прийомі в Білому домі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в особняку американського президента Дональда Трампа – Мар-а-Лаго у Флориді відбулася новорічна вечірка, яку відвідали його діти, зяті і невістки, онуки та інші родичі та друзі.

Також портал Знай.ua писав, що перша леді США Меланія Трамп влаштувала традиційний різдвяний бал в Білому домі.