Як відомо, про тріщину у відносинах президента Америки Дональда Трампа з його дружиною Меланією говорять в іноземних ЗМІ вже досить довго. А вже нещодавно у мережі з'явилася нова інформація, яка демонструє те, що Перша леді втратила "вогник кохання" до свого чоловіка, пише видання Еxpress.

Відтак, один з іноземних експертів розповів, що "кохана" Трампа змушує шлюб працювати виключно у її власних цілях. А також зізнався у тому, що за весь час Меланія і Дональд ніколи не використовували слово "кохання" відносно один одного, тобто Перша леді ні разу не казала, "що його любить".

Меланія Трамп
Меланія Трамп

Варто відзначити, що це вже не перший випадок, коли стверджується, що відносини між американським президентом та його дружиною-красунею "тріщать по швах". Так недавно в американських ЗМІ активно обговорювали ситуація, яка сталася на матчі американського футболу - 2020 College Football Playoff National Championship.

Тоді, під час привітання всіх присутніх Трамп взяв дружину за руку, однак вона різко вирвала її, відмовившись тримати. Окрім цього, в цей момент з її обличчя зникла посмішка, яка явно натякала на те, що не бажає торкатися до Трампа на публіці.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що дочка Трампа засліпила красою всіх присутніх на прийомі в Білому домі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в особняку американського президента Дональда Трампа – Мар-а-Лаго у Флориді відбулася новорічна вечірка, яку відвідали його діти, зяті і невістки, онуки та інші родичі та друзі.

Також портал Знай.ua писав, що перша леді США Меланія Трамп влаштувала традиційний різдвяний бал в Білому домі.