Нещодавно Меланія Трамп дала розгорнуте і дуже щире інтерв'ю. У ньому вона розповіла про своїх цілі і те, наскільки вона нещасна людина.

Інтерв'ю з кореспондентом ABC News Томом Лламасом було знято в Кенії під час недавньої поїздки першої леді в Африку, щоб просувати її кампанію "Краще майбутнє".

За останні кілька років люди витратили багато часу, намагаючись вгадати, про що думає Меланія. Кореспонденту вдалося дізнатися деякі невідомі факти про першу леді.

Деякі благодійні організації відмовилися від роботи з нею.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Перша леді, яка присвятила свій час в Білому домі боротьбі з кібер-знущань і, в цілому, підтримувала дітей з її кампанією "Краще майбутнє", сказала, що деякі групи відмовилися працювати з нею.

"Сумно бачити, що організації і фонди, з якими я хочу співпрацювати, воліють не робити цього через адміністрацію. І я відчуваю, що вони вибирають думати про політику, а не допомагати оточуючим", - сказала Меланія.

Вона не називала імен, але додала, що "вони знають, хто вони".

Трамп не може йти куди і коли захоче статус першої леді. Але вона не схожа на ув'язнену.

"Я не відчуваю себе ув'язненою. Немає. Мені це подобається, і це не буде тривати вічно, і це дуже особливий час", - пояснила Меланія.

При цьому у Вашингтоні у неї не з'явилося нових друзів. Вона зізнається, що досить вибіркова і обережна при виборі довірених людей у Вашингтоні.

"У мене є кілька друзів, яких я знаю досить давно. Я завжди віддаю перевагу якості кількості. У мене є невелика група друзів, з якими я підтримую зв'язок по телефону та текстовими повідомленнями.

Нагадаємо, наряд Меланії Трамп видав страшні подробиці з її життя. Дружина Трампа шокувала вбранням.

Як повідомляв "Знай. ua", Меланія відверто розповіла про своє приниження. Меланія Трамп вважає, що вона найбільш зацькований людина у світі.

"Знай. ua" писав, що Меланія розповіла, чому не дозволяє займатися Трампу дечим. Меланія в даний час знаходиться в своїй першій самостійної закордонній поїздці в якості першої леді США.