На сьогоднішній день після гучної заяви президента України Володимира Зеленського про роль Радянського Союзу у Другій світовій війні відносини між Києвом та Москвою далекі від нормалізації.

Таку думку висловив прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков, передають росЗМІ.

Так, права рука Володимира Путіна вважає, що на сьогодні взагалі рано говорити про потепління у відносинах між Росією та Україною.

"Ви знаєте, що незважаючи на таку непевну позитивну динаміку в контактах двох глав держав, відносини ще далекі від стійкого тренда на нормалізацію, на наш жаль", - зазначив Пєсков.

Дмитро Пєсков, фото: TASS
Дмитро Пєсков, фото: TASS

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Пєсков стверджує, що Володимир Путін нібито не брав участі в переговорах щодо обміну полоненими на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, посаду помічника Путіна залишив Владислав Сурков, який обіймав її з 2013 року.

Також портал Знай.uа писав, що бажання Володимира Путіна залишитися в кріслі президента РФ жорстко висміяли в мережі міткою карикатурою. Автор зображення зв'язав його зі смертельною епідемією коронавіруса, яка "захопила" жителів Китаю.