Журналіст, блогер і політичний оглядач Андрій Пальчевський різко розкритикував міністра культури Володимира Бородянського за його законопроєкт про роботу масмедіа, який є спробою створення механізму для не правового впливу на українські ЗМІ.

Свою думку Пальчевський висловив у новому відеозверненні в Facebook.

Журналіст звернув увагу на те, що міністр Бородянський, який є "організатором і натхненником затикання рота нашій пресі" виписує величезні кошти своїм співробітникам у якості зарплати. Чи не тому й хоче "прикрутити" свободу слова, щоб ніхто не міг дізнатися про такі дії міністра.

"Поки всі змагаються, якими словами обізвати Зеленського у зв'язку з падінням його рейтингу, я хочу віддати свій голос у боротьбі проти Бородянського - цього організатора і натхненника затикання рота нашій пресі. І він же ж виписує своїм співробітникам, точніше, подільникам, по 2 млн грн зарплати. Хочеться сказати йому - нехай він встановлює нові правила у своєму гей-клубі, де він проходить під прізвиськом "Лютий". А справжнім, пристойним гомосексуалам , свобода така ж важлива, як і всім іншим традиційних поглядів громадянам", - сказав Пальчевський .

Нагадаємо, Бужанський розгромив закон Бородянського про ЗМІ