Президент України Володимир Зеленський вшанував пам'ять київських студентів у річницю битви під Крутами і зазначив, що їх подвиг буде служити для сучасних українців і майбутніх поколінь.

Відповідний пост президент опублікував у Facebook.

"102 роки тому історія боротьби за власну державність поповнилася героїчною сторінкою – боєм під Крутами. Це історія, насамперед, не про перемогу або поразку, не про оцінку рішень командування, а про історичні та геополітичні наслідки. Це, насамперед, про неймовірну відвагу і хоробрість зовсім юних, не до кінця підготовлених курсантів, студентів і гімназистів, які стали на захист української держави і змогли зупинити противника, який значно перевершував їх за чисельністю і зброю. Ми віддаємо належне стійкості і мужності молодих хлопців, які так само, як сьогоднішні захисники України на сході, служать гідним прикладом нашим майбутнім поколінням", – написав Зеленський.

Нагадаємо, Білецький на 102-у річницю згадав про подвиг героїв Крут.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, радник Зеленського, немов з ланцюга зірвався з-за цін.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського запанікували з-за затримки військової допомоги США.