Фігурант справи про збитий MH17 Володимира Цемах може бути екстрадований до Нідерландів.

Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) відмовився забороняти екстрадицію Володимира Цемаху, який фігурує в справі про катастрофу МН17 на Донбасі. Про це заявив його адвокат Анатолій Кучерена, повідомляють російські ЗМІ.

За словами захисника Цемаха, ЄСПЛ допустив, що колишній начальник ППО терористичної "ДНР" може бути екстрадований до Нідерландів. Він також уточнив, що у справі про збиття рейсу MH17 Цемах проходить як цінний свідок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у справі катастрофу MH17 сплив несподіваний підозрюваний.

Наразі не розголошується, хто саме буде на лаві обвинувачених, а також яка юридична компанія буде займатися його захистом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Голландія офіційно вимагає у Кремля видати обвинуваченого у справі про збитий боїнг Володимира Цемаха.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав, у Голландії образились на Україну за те, що важливого свідка у справі про збитий МН17 Цемаха віддали Росії в рамках обміну полоненими.