Адміністрація інтернет видання Bellingcat ухвалила рішення не ділитися деталями того, що саме вони "копають" у справі катастрофи борту МН17. Однак журналісти не виключають, що в розслідуванні можуть з'явитися нові підозрювані.

Засновник міжнародної групи журналістів-розслідувачів Bellingcat Еліот Хіггінс розповів про це українським медіа.

Засновник Bellingcat Еліот Хіггінс

"Це не початок останнього акту вистави, але кінець першого", - описав Хіггінс початок судового процесу, який стартує в березні наступного року.

Засновник Bellingcat заявив, що він і його команда добре обізнані про структуру, яка призвела до катастрофи МН17.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нові підозрювані у справі рейсу МН17
Нові підозрювані у справі рейсу МН17

"У нас немає конкретних імен тих, хто натиснув на кнопку, і в якомусь сенсі це не найважливіше, тому що вони є частиною структури управління, яка привела їх до натискання кнопки, і вся ця структура винна в тому, що сталося. Ми маємо дуже чітке уявлення про цю структуру - хто і за що відповідав. Я впевнений, що Міжнародна спільна слідча група (JIT) ще краще усвідомлює все це", - сказав Хіггінс.

Він також не виключає, що у справі МН17 можуть з'явитися нові підозрювані.

Нагадаємо, посол України в Нідерландах заявив про нових підозрюваних у катастрофі МН17.

Як повідомляв Знай.uа опубліковано найгучніші висловлювання Зеленського на прес-марафоні: "Всі розуміють, що я був правий".

Знай.uа писав, помстилися за Цемаха? Нідерланди виступили проти України у справі МН17.