Охорона президента Володимира Зеленського не пускала бійців ЗСУ до пам'ятника в День Героїв Крут. У мережі спливло відповідне відео з місця події. Його оприлюднив офіцер, якому оголосили догану за критику президента.

Бійці ЗСУ прийшли до пам'ятника, щоб вшанувати загиблих у бою під Крутами. Однак їх там зупинила охорона, повідомивши, що підійти до пам'ятника вони зможуть лише через деякий час. Проте воїни висловили своє право на вшанування загиблих героїв Крут і добивалися того, щоб їхні права не обмежували.

Охорона Зеленського, скріншот: Facebook
Охорона Зеленського, скріншот: Facebook

"Сьогодні президент України Зеленський, з нагоди річниці бою під Крутами, у своєму Фейсбуці, зокрема, написав: "Ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як сьогоднішні захисники України на сході, слугують гідним прикладом нашим майбутнім поколінням". А ось вам свіже відео підтверджує як саме президент та його охорона "шанує захисників", - йдеться у повідомленні під відео.

Варто нагадати, 29 січня Володимир Зеленський поклав квіти до Пам'ятного Хреста Героїв Крут та взяв участь в пам'ятній церемонії. Трагічний бій під Крутами відбувся 29 січня 1918 року. Тоді українські студенти зуміли зупинити численну армію більшовиків.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Л - ЛИЦЕМЕРИЕ Сегодня президент Украины Зеленский, по случаю годовщины боя под Крутами, в своем Фейсбуке, в частности, написал: "Ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як сьогоднішні захисники України на сході, слугують гідним прикладом нашим майбутнім поколінням". А вот вам свежее видео подтверждающее как именно президент та его охрана "шанує захісників".

Geplaatst door Роман Ковальов op Woensdag 29 januari 2020

Володимир Зеленський, фото: ОП
Володимир Зеленський, фото: ОП

Нагадаємо, раніше Білецький з Національним корпусом вшанували у Харкові пам'ять героїв Крут почесним маршем

Як повідомляв портал "Знай.ua", перші українські "кіборги": 29 січня вшанують Героїв Крут, які зупинили армію більшовиків у 1918

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський вшанував пам'ять героїв Крут і порівняв студентів з молодими бійцями на Донбасі