31 січня, міністр Кабінету міністрів написав на своїй сторінці у Facebook пост, в якому у особливо обурливому тоні розповів про свою знахідку і повідомив про закриття перукарні в Кабміні:

Маленький крок, щоб в нашому житті стало трохи менше Совка. У нас в Кабміні сталося нечуване — ми закрили перукарню. Я коли її виявив, спочатку подумав, що це якийсь розіграш. Виявилося, не розіграш, справжнісінька перукарня. Стрижка волосся модельна — 95 грн. Модельна стрижка чубка — 35 грн. Навіть можна зафіксувати волосся лаком (15 грн — якщо волосся до 20 см, але 25 грн для волосся довше за 40 см). - вказано у дописі

А у своєму інстаграмі він опублікував на підтвердження знімки:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше зарплати чиновників і простих українців порівняли в цифрах. Розрив між доходами чиновників та бюджетників вражає.


Як повідомляв портал "Знай.ua", днями повідомили про презентацію нової моделі нарахування заробітної плати керівникам міністерств, відомств, державних підприємств та їх заступникам.


Також "Знай.ua" писав, що 31 січня Великобританія офіційно покидає Європейський Союз.