Відому російську журналістку пропагандистського телеканалу "Звезда" Юлію Шатілову затримали в аеропорті Литві, а потім взагалі депортували з країни.

Про таке стало відомо з іноземних ЗМІ.

Як відзначається, стався інцидент у п'ятницю, 31 січня. Відтак, кореспондентку затримали в аеропорту Вільнюса під час паспортного контролю, адже з'ясувалося, що їй анулювали шенгенську візу. Після чого дівчина п'ять годин провела в зоні прикордонного контролю аеропорту та була депортована.

"Її затримали в аеропорту Вільнюса. Вона в'їжджала на територію Литви через візу Латвії. Латвія анулювала візу. Вона їхала знімати програму "Главное с Ольгой Беловой", – пишуть ЗМІ.

Причиною інциденту, підкреслюється, міг стати попередній матеріал пропагандистки, в якому вона повідомляла про "нацистську символіку" на одній з акцій в Ризі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Російська журналістка Юлія Шатілова

Сама журналістка з цього приводу зробила дивну заяву, стверджуючи, що в країні "піднімає голову націоналізм".

"Як сказано в документі, виданому мені прикордонним контролем Литви, моя віза була анульована на початку грудня. Це як раз після виходу мого резонансного репортажу про факельні ходи в центрі Риги, на яких все частіше можна побачити прапори нащадків прихильників нацистів.

Висновок напрошується сам собою – в Латвії піднімає голову націоналізм і безцеремонно порушуються права російськомовного населення. Мабуть як помсту за цей та інші репортажі, латвійська влада знайшла лазівку", – написала сама журналістка.

Нагадаємо, раніше Ющенко відвоював "забігайлівку" під Києвом, замішаний Янукович: подробиці гучної справи двох президентів

Як повідомляв портал "Знай.ua", невістка Ющенка переплюнула доньку Добкіна: відверті кадри

Також "Знай.ua" писав, що експрезиденти об'єднались на противагу Зеленському: Януковичу теж знайшлось місце, відео