Президент України Володимир Зеленський вже на наступний день після скандалу знав, хто "злив" прем'єра Олексія Гончарука. Він нібито отримав звіт СБУ про цей інцидент. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє "Дзеркало тижня". За даними видання, президент вимагав отримати негайну інформацію від спецслужб і отримав її.

Повідомляється, що вже вранці, на наступний день після інциденту Зеленському відзвітували зі Служби безпеки про те, хто робив запис, на якому Гончарук називає президента профаном. У той же день глава держави отримав довідку від МВС. Однак, спецслужби не дали остаточних висновків про те, хто був автором "зливу", хоча їх звіти зійшлися в одному – ролик нібито монтувався на комп'ютері журналіста розслідувальної ТБ-програми, що виходить на одному з найбільш рейтингових телевізійних каналів.

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

Звичайно ж ім'я журналіста не розголошується, але, за даними джерел, деякі факти можуть свідчити про те, що запис був змонтований депутатом від "Слуги народу" Олександром Дубінським. Підтвердження цьому немає, але всі пам'ятають, що саме він, і його колеги Максим Бужанський і Олександр Куницький одними з перших зажадали відставки Гончарука. Після оприлюднення так званих "плівок Гончарука", вони навіть чекали прем'єра в Кабміні і заявляли про неприпустимість такої поведінки.

Гончарук, фото Уніан
Гончарук, фото Уніан

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Гончарук не зміг повторити в Одесі те, від чого "кайфонули" Зеленський з Богданом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеркаль залишила посаду міністра МЗС.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук ризикує повторити долю Гройсмана.