На днях звільнився четвертий високопоставлений дипломат у зв'язку з імпічментом президента США Дональда Трампа. Відтак, нею стала колишній посол США в Україні Марі Йованович.

Про це повідомляє видання CNN.

Як відзначається, колишній посол США в Україні Марі Йованович покинула роботу, яка була пов'язана з дипломатичною службою в Держдепартаменті, та вийшла на пенсію.

Інформацію про звільнення також підтвердили і самі чиновники Держдепартаменту. Щоправда, хоч точну дату її відходу вони не назвали, але зауважили, що це відбудеться в останні два тижні.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відтак, Йованович, яка 30 років пропрацювала на дипломатичній службі, стала четвертим високопоставленим дипломатом, який пішов з посади в зв'язку з імпічментом президента США Дональда Трампа.

Нагадаємо, що раніше сенат Сполучених Штатів Америки почав розглядати справу про імпічмент американського президента Дональда Трампа.

Як повідомляв портал "Знай.ua", від імені Палати представників США подано секретареві Сенату пробний меморандум і заяву про істотні факти під час судового розгляду справи щодо імпічменту президента США Дональда Трампа.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп заявив, що операції по "усуненню" командира спецпідрозділу "Кудс" Касема Сулеймані передували дуже грубі висловлювання іранського генерала про США.