Як відомо, на днях народний депутат від фракції "Слуга народу" Євгеній Брагар порадив в прямому ефірі телеканалу "112" продати "елітного" собаку пенсіонерці, яка запитала у нього, як їй жити на пенсію всього у 2 тисячі гривень. Відтак, це не змогли обійти стороною і у самій партії, де вже попросили вибачення в українців та зізнаються, що не поділяють думку свого колеги.

Відповідний допис опублікувала на власній сторінці заступник голови фракції Слуга народу Євгенія Кравчук.

"Депутат з нашої фракції Євген Брагар дозволив собі абсолютно некоректне висловлювання в бік пенсіонерки, яка телефонувала в студію. Знаю, що Євген вже вибачився за свої слова. Хочу вірити, що він дійсно мав на увазі лише зловживання в отриманні субсидій та інших соціальних пільг тими, хто матеріально забезпечений. Від імені керівництва фракції прошу вибачення у всіх, кого могли образити такі слова Євгена Брагара. Ми їх не підтримуємо, це не є і не може бути нашою позицією", - написала вона.

Брагар, фото з вільних джерел
Брагар, фото з вільних джерел

Окрім цього, вона додала, що наразі їх "зелений" колега не готовий до прямих ефірів, тому буде займатися законодавчою роботою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ще раз хочу підкреслити: завдання нашої команди - підвищити рівень життя людей настільки, щоб таких дзвінків і підрахунків в прямому ефірі взагалі не було. А ще вкотре переконуюсь: не вмієш - не берись. Або вчись. Не готовий до прямих ефірів - займайся законодавчою роботою. Від неучасті в ток-шоу ще жоден депутат не помер. Жарти про собак дійсно смішні. Критика - доречна. Сподіваюся, ця ситуація стане уроком для всіх, хто шукає швидкої популярності", - підсумувала політик.

Скріншот допису

Нагадаємо, чому президентство Зеленського під загрозою після візиту в Оман: "Якщо визнати – ж*па буде".

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, прес-секретарку Зеленського Мендель підвів запальний характер в Омані, українці не стрималися: "Якийсь треш".

Також Знай.uа писав про те, що заява Мендель про обмін полоненими зачепила українців за живе: "Огидно і соромно".