Український політолог Олег Соскін виказав припущення, що реальний рейтинг президента Володимира Зеленського не перевищує 15 відсотків.

У своєму коментарі політичний аналітик розкритикував наявні джерела інформації щодо підтримки президента населенням. Зі слів Соскіна, об’єктивні соціологічні дослідження в Україні відсутні.

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

Відсутність рішучих протестів проти Володимира Зеленського політолог пояснює низкою факторів. По-перше, президент зміг зосередити в своїй руках усю повноту влади, контролюючи парламент, СБУ, прокуратуру і органи судової влади. Такий стан речей робить критику Зеленського і його оточення небезпечною.

По-друге, Соскін звертає увагу на те, що економічні фактори, такі як зміцнення гривні, також оберігають президента від народного невдоволення.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Політолог також наголосив, що війна на сході країни є головним стримувачем широких протестних виступів.

Свою оцінку рейтингу президента Соскін не підкріпив посиланнями на будь-які джерела.

Нагадаємо, раніше Пальчевський назвав реальний рейтинг Зеленського: "Значно менший".

Як повідомляв портал "Знай.ua", рейтинг Зеленського стрімко пішов вгору: скільки українців задоволені роботою президента.

Також "Знай.ua" писав про обвал рейтингу Зеленського: ″Йому вже навіть і кадило не допоможе″.