Як відомо, на просторах інтернету можна придбати вкрай різноманітні товари, а іноді і дуже незвичайні. Так, сьогодні мова піде про купівлю президента України Володимира Зеленського, а точніше його Instagram-сторінку.

Відповідний "товар" з'явився на одному з українських "торгових майданчиків".

Відтак, на продаж виставили аккаунта не кого-небудь, а самого лідера держави Володимира Зеленського. За словами продавця, він вклав душу і чималі кошти в своє віртуальне творіння, але через тотальну нестачу часу, вирішив віддати його в більш надійні руки. Оцінив своє "дітище" чоловік з Києва у 2 тисяч доларів без одного.

Скріншот оголошення

Водночас, він підкреслює, що доступ до сторінки відкриє тільки після повного фінансового розрахунку з покупцем, адже вже неодноразово стикався з шахраями.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зауважити, на сьогодні сторінка, присвячений українському гаранту, налічує 42 тисячі передплатників.

Скріншот Instagram-сторінки

Нагадаємо, що Зеленський розповів про мир між Україною та Росією

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явилася реакція на промову президента України Володимира Зеленського, яку він озвучив на економічному форумі в Давосі.

Також "Знай.ua" писав, що глава держави Володимир Зеленський повністю впевнений в тому, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук необхідний країні.