Речниця Державного департаменту Сполучених Штатів Америки Морган Ортагус заявила, що США продовжуватиме санкційний тиск на Російську Федерацію поки агресор не покине окупований Крим та Донбас.

Про це стало відомо з допису Ортагус на її офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter.

“Сьогодні ми вшанували пам’ять тих, хто загинув внаслідок російської агресії в #Україні. Ми будемо продовжувати запроваджувати санкції проти Росії, поки вона не погодиться на мир на Донбасі та не припинить окупацію Криму. Наша підтримка - з Україною”, - написала представниця Державного департаменту.

Допис Морган Ортагус, Twitter

У короткому дописі Ортагус не зазначила, до яких конкретних дій, окрім санкцій, вдасться США задля допомоги Україні, а також не прокоментувала, яким чином планується здійснювати санкційний тиск далі і чи буде він посилений.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще


Нагадаємо, раніше Держдеп США потужно підтримав Зеленського та висунув ультиматум Путіну: "Закликаємо Росію".

Як повідомляв портал "Знай.ua", США вшановує пам'ять жертв Голодомору разом з Україною: "Це була трагедія, це був злочин".

Також "Знай.ua" писав, що лідерство України в Європі здивувало Трампа: “Чому грошей нема?”