Олександр Дубинський нагадав про доручення президента Володимира Зеленського прем'єру Олексію Гончаруку, які він мав виконати до 4 лютого. Серед них — зниження зарплат керівників держкомпаній, оптимізація роботи міністерств та зниження тарифів.

Відповідне повідомлення народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Володимир Зеленський і Олексій Гончарук, фото: Фокус
Володимир Зеленський і Олексій Гончарук, фото: Фокус

"Завтра 4 лютого. До цієї дати президент дав прем'єр-міністру Гончаруку термін на: зниження зарплат керівників держкомпаній, оптимізацію роботи міністерств, зниження тарифів. Жодне із завдань не виконано. Якою буде реакція президента?", - написав Олександр Дубинський. Олександр Дубинський

Варто нагадати, раніше з'явилася інформація, що Президент України Володимир Зеленський нібито вже наступного дня після оприлюднення "прослушки" прем'єр-міністра Олексія Гончарука отримав оперативну інформацію від СБУ про те, хто міг здійснювати запис. Згідно з деякими висновками, ролик монтувався на комп'ютері журналіста програми розслідувань, яка виходить на одному з рейтингових телеканалів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олексій Гончарук, фото: 24 канал
Олексій Гончарук, фото: 24 канал

Допис Олександра Дубинського, скріншот: Facebook
Допис Олександра Дубинського, скріншот: Facebook

Завтра 4 февраля. К этой дате президент дал премьер-министру Гончаруку срок на: - снижение зарплат руководителей...

Geplaatst door Александр Дубинский op Maandag 3 februari 2020

Нагадаємо, Зеленський вже знає, хто прослуховував Гончарука: у справі з'явилися несподівані деталі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гончарука "злив" Дубинський? Відповідь знає лише Зеленський

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський показав чергове "кіно" розбірок з Гончаруком та компанією