Президент України Володимир Зеленський нібито вже наступного дня після оприлюднення "прослушки" прем'єр-міністра Олексія Гончарука отримав оперативну інформацію від СБУ про те, хто міг здійснювати запис.

Про це в п'ятницю, 31 січня, з посиланням на власні джерела повідомляє "Дзеркало тижня". Саме в цей день закінчився термін, президент давав на розслідування цього інциденту.

"Уже на ранок після появи YouTube-роликів президент отримав довідку від СБУ з приводу того, як міг здійснюватися запис, ким, де монтувався і як розміщувався на YouTube. У той же день Зеленський отримав аналогічний документ від відомства Арсена Авакова", – пише видання.

За даними джерел в обох силових відомствах остаточних висновків не зробили. Однак, в одному одидва звіти співпали точно: ролик нібито монтувався на комп'ютері журналіста програми розслідувань, яка виходить на одному з найбільш рейтингових телеканалів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На думку джерела, цю інформацію не оприлюднюють, оскільки це може мати неконтрольовані наслідки для внутрішньополітичних розкладів в оточенні самого Зеленського.

Так само імені журналіста, на комп'ютері якого монтувались "плівки Гончарука" не озвучили.

Однак, низка фактів може свідчити про те, що запис змонтував нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський.Саме він разом із колегами Максимом Бужанським та Олександром Куницьким одним із перших вимагали відставки Гончарука.

Нагадаємо, у мережу виклали аудіозапис "таємної наради" у Гончарука, де обговорювали, як обдурити Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Гончарук зробив заяву про те, хто і навіщо його прослуховував

Також Знай.ua писав, Гончарук впевнений, що Зеленський на нього не образився