Прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував недавній скандал із записом його висловлювань на нараді Кабміну і Нацбанку, який наробив галасу на всю країну. Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу Україна 24 увечері 19 січня. Так, глава уряну вважає, що президент - мудрий і сам все розуміє, адже зараз у них з’явилось багато ворогів.

"Я думаю, що президент − доросла, мудра людина. Ми з ним знайшли спільну мову і, я впевнений, що цей досвід зробить нас сильнішими", − зазначив Гончарук.

Олексій Гончарук

При цьому глава уряду наголосив, що нарада, яку записали - звичайна справа. Адже її проводять регулярно, вона не є чимось екстраординарним, а інформація в аудироликах подана спотворено.

Олексій Гончарук

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"У деяких з них (записах розмов − ред.) точно були нарізані цитати, висмикнуті з контексту, більш того, приправлені коментарями, приправлені назвами, нібито ми намагаємося обдурити президента. Все це маніпулятивним чином було подано", − заявив прем'єр.

Гончарук також зазначив, що "спецслужби розберуться, хто саме записував".

"Ми впродовж чотирьох місяців (вже трохи більше) робимо багато тих речей, які створюють проблеми для корупціонерів, хабарників, і, очевидно, наживаємо багато ворогів", – зазначив Гончарук, говорячи про причини ситуації.

Нагадаємо, що у президента Володимира Зеленського є три вагомі причини для того, щоб негайно прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гончарук висловив свою позицію щодо "прослушки" його кабінету.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, який напередодні потрапив у скандал, і вирішив його долю.